Verbeter je bochten en rij snellere rechte einden. Tijdens een schaatstechniek trainingsweek komt alles aan bod. Nu in een nieuw jasje.

Wanneer: 4-8, 11-15 en 18-22 juli 2016

Waar: Max Aicher Arena Inzell

Wat: Schaatstechniek training

Prijs: €175,00

geef je meteen op:  

Misschien wel de belangrijkste reden voor de progressie in de schaatssport en het schaatsen in het algemeen, is de mogelijkheid om ook in de zomer te schaatsen. Het onderhouden van het ijsgevoel in de zomer is een enorm voordeel in het navolgende winterseizoen.
Voor degenen die komend seizoen hun materiaal, andere schoenen of andere ijzers, willen aanpassen is dit de periode om daarmee te experimenteren.

In een nieuw jasje:

Sinds enkele jaren organiseer ik nu 3- en 5- daagse techniek trainingskampen, daarbij is de belangrijkste constatering dat na 2 dagen en 4 ijstrainingen de kwaliteit sterk achteruit begint te gaan. Dit is niet handig en vooral erg jammer van de moeite die je er in steekt om je techniek te verbeteren.
Dus we gaan het dit jaar anders aanpakken en een beter gedoseerd programma doorlopen. Elke dag gaan we natuurlijk schaatsen, maar steeds 1 sessie van ca. 1 uur met een uitgebreide warming -up (loopscholing, droogtraining, core-stability)  vervolgens gaan we een mooie fietstocht maken om de benen lekker weer los te rijden en van de mooie omgeving te genieten. Al met al een compleet en afgewogen programma voor iedereen.

Programma:

  • Trainingskamp week 27, 4 juli- 8 juli
  • Trainingskamp week 28, 11 juli-15 juli
  • Trainingskamp week 29, 18 juli-22 juli

Op zondagavond voorbespreking van het weekprogramma.
5 dagen trainen, ijstraining, droogtraining (elastiek, core & imitaties), fietstraining.
Videoanalyse

  • Schaatsclinics op afspraak
  • Privetraining

Kosten:  €175,00 per persoon voor deelname aan alle trainingen, inleiding en evaluatie.

geef je meteen op:  

Geef een reactie